Unija slobodnih sindikata Crne Gore održala IV Rekreativne susrete

Unija slobodnih sindikata Crne Gore održala IV Rekreativne susrete

Radio- difuzni centar učestvovao u takmičenjima Rekreativnih susreta

Unija slobodnih sindikata Crne Gore održala je IV po redu rekreativne susrete u hotelu Pearl Beach u Čanju, u periodu od 01. do 04. juna. Učešće na Rekreativnim susretima uzelo je oko 630 učesnika iz 39 sindikalnih organizacija koje djeluju pri USSCG, među njima i naše kolege iz Radio-difuznog centra.
Učesnici su imali prilike da se oprobaju kako u ekipnim sportovima: basket, mali fudbal, odbojka na pijesku; tako i u pojedinačnim: tenis, stoni tenis, šah, pikado; ali i u promotivnim disciplinama: nadvlačenje konopa, slobodna bacanja, bacanje kamena s ramena, skok u dalj, trčanje, plivanje, šutiranje trojki. Naše kolege su imale uspješan nastup i plasman. Osvojili su dvije zlatne, četiri srebrne i jednu bronzanu medalju.
Cilj ovakvih susreta i druženja jeste rekreacija i prikupljanje energije za nove radne i životne izazove, kao i sklapanje novih i učvršćivanje starih prijateljstava među članovima Unije slobodnih sindikata Crne Gore.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://rdc.co.me/wp-content/uploads/2017/05/zaglavlje-s.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}